varmepumpe trondheim

Få beste pris på Varmepumpe i Trondheim

Bor du i Trondheim, og vurderer du installasjon av varmepumpe?

Motta tilbud på varmepumpe fra flere leverandører å oppnå den beste prisen

Finn beste og billigste varmepumpe til ditt bruk

Tjenesten er gratis og helt uforpliktende!
Leveres av Varmepumper.com

    Utenlandsk telefonnummerDitt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling

http://varmepumper.zen.cheitgroup.com/wp-content/uploads/2017/04/smile_2x.png

Bedre inneklima

Varmepumper har dokumentert positiv effekt på inneklimaet, spesielt for de som er plaget av astma eller allergi.
http://varmepumper.zen.cheitgroup.com/wp-content/uploads/2017/04/world@2x.png

Et miljøvennlig alternativ

Ved å bytte fra fossilt brennstoff til varmepumpe kan du spare miljøet tilsvarende opptil 6 biler hvert eneste år.
http://varmepumper.zen.cheitgroup.com/wp-content/uploads/2017/04/thumbsup@2x.png

Spar penger på oppvarming

En varmepumpe kan kutte strømbehovet ditt med hele 80%. Du sparer inn varmepumpekostnaden innen kort tid.

Å installere en varmepumpe i huset ditt kan være ett av de beste tiltakene for å spare penger med oppvarming. Her på denne siden kan du som bor i Trondheim og Trondheimsområdet fylle ut et kort skjema og få tre uforpliktende anbud fra sertifiserte varmepumpe installatører i Trondheim.

For oss som bor i Norge er kostnadene til oppvarming store. Ofte altfor store, spesielt i hjem der en ikke har installert varmepumper. Dette kan du enkelt og greit gjøre noe med, og første skritt på veien er å skaffe deg et par gode anbud.

Varmepumpe Trondheim

For prisene kan variere veldig. Her på disse sidene spesialiserer vi oss på nyttig informasjon om varmepumper, samt at vi katalogiserer og finner fram til Norges beste varmepumpe installatører, slik at prosessen blir så enkel som mulig for deg som gjerne vil komme i gang med å spare penger på oppvarming hjemme.

Og det er mye å spare. Akkurat hvor mye du kommer til å spare i hjemmet ditt kan vi ikke si uten å foreta en grundigere analyse, for det er mange faktorer som spiller inn. Størrelsen på boligen er selvsagt en av de viktigste faktorene, ofte direkte satt sammen med hvilken varmepumpe modell du velger. Vi skal se litt mer på de andre faktorene, men glem ikke at om du bor i Trondheim, eller traktene omkring, så ordner vi tre gode anbud til deg som fyller inn skjemaet under.

Besparelser med varmepumpe

Andre faktorer som påvirker hvor mye du kommer til å spare med installasjon av varmepumpe har blant annet med hvor godt boligen din er isolert, hvor høyt energiforbruk du har, hvordan klimaet er der du bor, og hvor dyr energi som ved, kull, olje, parafin og strøm er der du bor. Og for å ta det siste først så er det klart at om du har ubegrenset tilgang på ved, for eksempel, vil dette muligens være en rimeligere løsning. Men alle disse spørsmålene vil en autorisert og kyndig varmepumpe tekniker kunne svare deg på.

Hvordan fungerer en varmepumpe?

En varmepumpe fungerer ved å hente energi fra et ytre, kjøligere kammer, til et indre, varmere kammer som gjør at kondensert gass blir til væske. Når denne væsken, som varmes opp i kompressoren, føres inn i rørene i det indre kammeret til varmepumpen, økes trykket. Trykkforskjellen, samt forskjellen i temperatur, er helt nødvendig for at varmepumpen skal virke. Og som du skjønner så trenger en altså å tilføre noe energi for å skape varme. Det vanlige er at den skaper 2 til kW per 1 kW av energi en tilfører, men dette varierer fra modell til modell, og fra hus til hus.

Installasjon og service

Det viktige er at du gjør gode forundersøkelser, noe du selvsagt sannsynligvis er i gang med akkurat nå. Finn ut mer om hvilken type varmepumpe som passer best for ditt areal, og din utetemperatur. For dette varierer. Ofte kan det lønne seg å legge litt mer penger på bordet for å få en varmepumpe som er noen hakk bedre. Til syvende og sist er det jo besparelser en er ute etter, så det som teller er hvor mye den årlige oppvarmings-regningen til huset ditt kan reduseres.

Fyll inn skjemaet nedenfor, helt uforpliktende – og gratis – og vi vil sette deg i kontakt med tre, gode varmepumpe installatører i Trondheim som vil gi deg et gratis (og uforpliktende) anbud. Dette er neste skritt nå, selv om du bør fortsette dine undersøkelser som har med modellvalg og gjøre. Har du spørsmål kan du sjekke artikler her på siden, eller ta dem opp direkte med installatøren.