varmepumpe tromsø

Få beste pris på Varmepumpe i Tromsø

Bor du i Tromsø, og vurderer du installasjon av varmepumpe?

Motta tilbud på varmepumpe fra flere leverandører å oppnå den beste prisen

Finn beste og billigste varmepumpe til ditt bruk

Tjenesten er gratis og helt uforpliktende!
Leveres av Varmepumper.com

    Utenlandsk telefonnummerDitt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling

Spar tusenlapper i årlige oppvarmingskostnader

Nesten uansett hvilke energikilder du bruker til å varme opp huset ditt i dag, strøm, ved, olje, eller parafin, vil du kunne redusere oppvarmingskostnadene dine betydelig ved å installere en varmepumpe.

Mye bedre inneklima

En varmepumpe er ikke bare bra for å redusere oppvarmingskostnader, men du ordner deg samtid et mye bedre inneklima, noe som ofte blir oversett med store konsekvenser etter noen år.

Bli din egen energi-produsent!

Med en varmepumpe i huset kan du faktisk smykke deg med tittelen energi-produsent. For en varmepumpe er et lite kraftverk. Dette betyr at du er mindre avhengig av andre, og at du ikke er like stort påvirket av variasjoner i strømpris.

Bor du i Tromsø? Vurderer du installasjon av varmepumpe?

I så fall har du kommet til rett nettside. For her vil du kunne skaffe deg et super-nyttig, gratis og uforpliktende anbud fra tre, forskjellige varmepumpe installatører i Tromsø og nærområdene rundt.

På denne siden finnes et skjema, og det er dette skjemaet du fyller inn (gratis) for å skaffe deg tre uforpliktende anbud på kjøp og installasjon av varmepumpe. Dette med å skaffe seg flere anbud er viktig, da prisforskjellene kan være store.

Men i stedet for at du skal bruke tid og krefter på å finne fram til, og kontakte, tre gode varmepumpe installatører, har vi valgt å gjøre denne tjenesten tilgjengelig for alle.

Men først, la oss se litt mer på dette med varmepumper.

Varmepumpe Tromsø

For det er ingen tvil om at dette er populært, kanskje spesielt i en by som Tromsø. Jo kaldere et sted er, desto høyere blir regningen til oppvarming. Men det trenger altså ikke være sånn. Om du tenker varmepumpe i stedet for olje og parafin, samt som et tillegg til strøm og ved, vil du ha et meget godt utgangspunkt for å spare mange tusenlapper i året.

Men dette er avhengig av mange faktorer, og det er disse, viktige detaljene vi skal se på nå.

Faktorer for besparelse

Ta størrelsen på boligen din, for eksempel. For det sier seg selv at jo større bolig du har jo mer kan du potensielt spare. Men da er det også viktig at du velger rett varmepumpe modell. Det nytter ikke å spare et par tusenlapper på å kjøpe en mindre effektiv varmepumpe dersom dette resulterer i dårligere ytelse. Spesielt, altså, om du har en større bolig. Glem ikke dette når du går i gang med å se på spesifikke modeller.

En annen faktor er selvsagt hvor kaldt det er ute der du bor. Altså utendørstemperaturen. Ekstra kalde strøk trenger spesielle varmepumper, så dette er noe som kanskje vil øke de første utgiftene dine til innkjøp av pumpen, selv om kostandene på lang sikt vil synke betraktelig. Dette handler altså litt om å unngå «å spare seg til fant», og å velge riktig modell med tanke på hvor du bor, og hvor stor boligen din er.

Installasjon av varmepumpe

Du kan ikke installere varmepumpen din selv, så her må du ty til fagfolk. Det er bra på mange måter, ikke minst fordi du da får en god garanti. Etter at du har lest denne lille artikkelen er det bare å fylle ut skjemaet like nedenfor. Det er kort, enkelt å fylle ut, og i løpet av få dager vil tre forskjellige varmepumpe installatører ta kontakt med deg for å avtale tidspunkt for en hjemmeinspeksjon. Denne er helt gratis, og du har ingen forpliktelser verken til oss eller installatørene. Tjenesten er kun ment som en hjelp til boligeieren.

Det fine med å få besøk av hele tre, forskjellige installatører er at du da har et mye bedre utgangspunkt for å få et godt tilbud. Siden vi tar oss av formidlingen mellom deg og installatør, trenger du heller ikke bruke tid og krefter på å finne fram lokale installatører og å avtale med dem. Vi gjør denne jobben.

Spare penger med varmepumpe

Det er ingen tvil om at du kan spare masse penger ved å installere varmepumpe, men sørg for at du velger riktig pumpe i forhold til hvor du bor, og hvor stor boligen din er. Om du bor i en eldre bolig som er dårlig isolert kan det være lurt å bytte ut vinduer og veggisolasjon for å forbedre varmeøkonomien enda mer.

Neste skritt nå er å fylle ut skjemaet (helt gratis), så tar våre samarbeidspartnere kontakt for uforpliktende anbud.