varmepumpe stavanger

Få beste pris på Varmepumpe i Stavanger

Bor du i Stavanger, og vurderer du installasjon av varmepumpe?

Motta tilbud på varmepumpe fra flere leverandører å oppnå den beste prisen

Finn beste og billigste varmepumpe til ditt bruk

Tjenesten er gratis og helt uforpliktende!
Leveres av Varmepumper.com

    Utenlandsk telefonnummerDitt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling

Spar tusenlapper i årlige oppvarmingskostnader

Nesten uansett hvilke energikilder du bruker til å varme opp huset ditt i dag, strøm, ved, olje, eller parafin, vil du kunne redusere oppvarmingskostnadene dine betydelig ved å installere en varmepumpe.

Mye bedre inneklima

En varmepumpe er ikke bare bra for å redusere oppvarmingskostnader, men du ordner deg samtid et mye bedre inneklima, noe som ofte blir oversett med store konsekvenser etter noen år.

Bli din egen energi-produsent!

Med en varmepumpe i huset kan du faktisk smykke deg med tittelen energi-produsent. For en varmepumpe er et lite kraftverk. Dette betyr at du er mindre avhengig av andre, og at du ikke er like stort påvirket av variasjoner i strømpris.

Dersom du bor i Stavanger og vurderer installasjon av varmepumpe, har du kommet til rett sted. På denne siden finner du et skjema. Fyll dette ut (helt gratis) og motta hele tre, uforpliktende anbud fra de beste og mest konkurransedyktige varmepumpe installatørene i Stavanger og nærområdene.

Det er ingen tvil om at det kan være lurt å installere varmepumpe. Vi nordmenn bruker vanvittig mye penger på å varme opp huset, men er det virkelig nødvendig å betale så mye? Nei. Ikke om du har en god varmepumpe.

Varmepumpe Stavanger

Legg merke til at vi sa en «god» varmepumpe, for ikke alle varmepumper er like gode. Dette er et utrolig viktig moment for deg som vurderer å installerer varmepumpe, for det faktisk slik at mange febrilsk prøver å spare noen større lapper ved å velge en billigere pumpe, men glemmer det at de kanskje trenger en sterkere type. Dette har mye med hvor stor bolig du skal varme opp, hvor godt (eller dårlig) den er isolert, og hvor kaldt det er på det stedet du bor.

I Stavanger er det ikke fullt så kaldt som i andre, nordligere deler av landet, men like fullt er det viktig at du velger riktig varmepumpe.

Valg av varmepumpe

Vårt aller beste råd er at du setter deg godt inn i forskjellige varmepumpe modeller, at du fyller inn skjemaet under og tar imot de tre varmepumpe installatørene som kommer hjem til deg for å gi deg anbud. Disse vil kunne informere mye om hvilken type pumpe huset ditt trenger, og også gi deg tips om modeller som er spesielt populære. Men glem altså ikke forarbeidet som du selv gjør på internett, for du vil kunne finne mye nyttig info om valg av varmepumper.

Størrelsen på boligen din er en ting, utetemperaturen der du bor en annen. Men glem heller ikke at om du bor i en eldre bolig som har utdatert og dårlig isolering, kan det lønne seg å ta den investeringen det er å isolere huset på nytt, og å installere bedre vinduer. Dersom isolasjon er et problem vil besparelsene med varmepumpe være my mindre i et dårlig isolert hus.

Installasjon

For at en varmepumpe skal fungerer må du tilføre energi (strøm) til den. Det er dette som gjør at varmepumpen skaper varme. Og her er det viktig å legge merke til hvor stor variasjonen er. For en pleier å si at dersom en tilfører 1 kW med energi, så vil en varmepumpe produsere alt fra 2 til 5 kW med varme. Dette er en ganske stor spredning, og faktorene som påvirker resultatet er mange. Vi har nevnt størrelse på bolig, isolasjon, utetemperatur samt hvilken modell du velger. Men andre faktorer er selvsagt hvor mye du betaler for strøm, olje, parafin og ved. Dersom du har gratis tilgang på ved, og ikke har problemer med vedfyring, kan dette være et mer gunstig valg økonomisk sett.

Snakk med de tre installatørene som kommer til deg for å gi deg anbud, disse vil kunne informere deg mye om denne typen ting.

Fyll ut skjemaet

Du er allerede på god vei til å lære mer om varmepumper, samt å kunne identifisere de viktigste faktorene du må ta hensyn til når du skal velge modell. Det neste skrittet nå er å fylle ut skjemaet nedenunder, og vente på at installatørene gir deg sine uforpliktende anbud. Når de kommer hjem til deg kan det være lurt å si at du har bedt om tre, forskjellige anbud, for dette kan kanskje trekke prisen ned noe. Har du spørsmål er det bare å ta kontakt, men send inn skjemaet først.