varmepumpe oslo

Få beste pris på Varmepumpe i Oslo

Bor du i Oslo, og vurderer du installasjon av varmepumpe?

Motta tilbud på varmepumpe fra flere leverandører å oppnå den beste prisen

Finn beste og billigste varmepumpe til ditt bruk

Tjenesten er gratis og helt uforpliktende!
Leveres av Varmepumper.com

    Utenlandsk telefonnummerDitt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling

Bedre inneklima

Varmepumper har dokumentert positiv effekt på inneklimaet, spesielt for de som er plaget av astma eller allergi.

Et miljøvennlig alternativ

Ved å bytte fra fossilt brennstoff til varmepumpe kan du spare miljøet tilsvarende

Spar penger på oppvarming

En varmepumpe kan kutte strømbehovet ditt med hele 80%. Du sparer inn varmepumpekostnaden inn

Dersom du bor i Oslo, og vurderer å installere varmepumpe: Fyll inn skjemaet under og få tre, uforpliktende anbud. Men les gjennom denne kort guiden først, for å få et par gode varmepumpetips.

Det er ingen tvil om at varmepumper har kommet for å bli. Og det kan en jo godt forstå, for nordmenn bruker ganske store summer på oppvarming av egen bolig. Alle tiltak som kan være med på å redusere denne regningen er interessante, og nå for tiden handler det om en ting: Varmepumper.

Varmepumpe Oslo

Men du skal passe deg for et par ting, slik at du ikke blir lurt. Ikke det at det finnes mye svindel når det gjelder varmepumper, men faktum er at det er ganske mange faktorer som må vurderes for at du kan analysere deg fram til akkurat hvor mye du vil spare på å installere en varmepumpe.

Den første faktoren har med størrelsen på boligen din å gjøre. Spesielt i forhold til hvilken varmepumpe modell du velger. Store boliger trenger kraftigere varmepumper, så ikke gå i fellen med å velge en rimeligere variant som vil gjøre besparelsene mindre. Kjøp riktig varmepumpe til din bolig. Også med tanke på hvor i landet du bor, for utetemperaturen er også en viktig faktor.

Flere modeller

Det finnes ganske mange varmepumper å velge i, og når du går i gang med dette valget vil du måtte ta hensyn til viktige faktorer. Så begynn med dette så fort som mulig, mens du venter på at anbudene kommer. Varmepumper er ganske kompliserte produkter, så regn med et par timers research foran skjermen. Men dette vil lønne seg da energibesparelsene vil bli bedre når du velger riktig pumpe til riktig bolig.

Glem heller ikke at den viktig faktor for hvor høy eller lav oppvarmingen vil bli i huset ditt også har å gjøre med hvor godt isolert boligen din er. Om du bor i en eldre bolig kan det lønne seg å tenke på å isolere på nytt, eventuelt å bytte ut de mest utsatte vinduene. En slik tankegang vil kunne kutte mange tusenlapper på oppvarmingsregningen dersom du bor i et eldre, dårlig isolert hus.

Installasjon

En god varmepumpe installatør vil kunne informere mye omkring disse tingene, så sørg for å ha spørsmålene klare når han eller hun kommer på døren. Glem ikke at skjemaet under ikke tar lang tid å fylle ut, at det er helt gratis, og komplett uforpliktende. Men vi har altså lyst til å hjelpe deg med å få besøk av tre, forskjellige varmepumpe installatører slik at de kan gi deg en pris på hva en god løsning vil koste. I og med at du vil få besøk (helt gratis) av tre forskjellige installatører, så vil du få et godt innblikk i hva en god pris er, og også muligheten til å forhandle dersom du røper at du har bedt om flere anbud. Informasjon er nøkkelen til store besparelser, så fyll in skjemaet så fort som mulig og du hører fra oss innen kort tid.

Varmepumpemarkedet

Som nevnt er Norge et av de virkelig store markedene for varmepumper, og på grunn av dette – og også med tanke på at etterspørselen er stor, finnes det utrolig mange valgmuligheter. Fokuser på å analysere boligen din godt. Om den har et isolasjonsproblem, fiks dette først. Og velg alltid en kraftig nok varmepumpe i forhold til boligen du skal varme opp.

Om du husker på disse tingene, og ordner deg tre anbud så fort som mulig, vil du være kommet langt med tanke på en god varmepumpe installasjon som kommer til å spare deg for masse penger.